28 januari 2013

Energi

Känns som jag skulle behöva tanka lite energi någonstans, har ingen större lust till något just nu. Om jag inte kommer ihåg fel så var det precis likadant förra året vid denna tid, så det går över det vet jag.
Var in på IKEA i Valbo igår för att köpa gardinstänger, rullgardiner och lite annat till Villa Östhammar hotell men det blev istället 2 st sopkorgar med lock som i och för sig också behövs men inge akut. Blev så osäker på måtten när jag stod där med gardinstängerna i handen så jag lade tillbaka dem, säkrast så, japp så blev det.

Snart ska jag iväg på möte till Edsskolan och ikväll är det äntligen Crossfit igen som jag längtat sedan onsdag förra veckan. Det kommer säkert att ge mig energi, i alla fall tillfälligt.
Eva
Utan tvivel är man inte riktigt klok.
// Tage Danielsson

6 kommentarer:

Fru Sederblad sa...

Ja, ibland behöver man tanka energi. Frågan är bara var? Själv kollapsade jag på soffan ikväll...

Vero sa...

Jag var på Body Balance igår. Och jösses, kändes att ja ginte varit där på flera år men så skönt det var. Skall boka in mig även nästa vecka och kan jag iallafall komma iväg en kväll i veckan så är jag nöjd.

Hjärtan i livet sa...

Va härligt att du hittat tillbaka till träningen, man blir som en ny människa tycker jag och stärker självkänslan.
Eva

Hjärtan i livet sa...

Kan vara skönt att ta igen sig i soffan ibland men tycker inte att det ger så mycket energi tillbaka som ett träningspass. Men du hade ju ditt träningspass på morgonen med att mocka, eller hur!
Ha en bra dag
Eva

Blommiga Rutan sa...


Hej!

Vet vad du menar, känner precis likadant, har gjort de sista två åren den här tiden. Så tänker jag att om bara jag kom igång med träningen igen så skulle jag bli pigg, men... det verkar ju inte så, du är ju så duktig med din träning!
Okej, då skippar jag det, kryper ner i sängen med en bra deckare istället.

Kram

Hjärtan i livet sa...

Lägga sig och läsa är skönt och drömma sig bort ett tag.