21 mars 2015

Hänt i veckan

I onsdags jobbade jag extra i Lifebutiken här i Östhammar. Jätteroligt att rycka in som extrapersonal någon gång ibland. Jag älskar att stå i butik, vet inte riktigt vad det är som gör det. Det gick bra men ett litet missöde lyckades jag ändå med. Kunden skulle köpa en vara som kostade 169:- men kassan ville inte ta emot streck-koden. Jag förstår inte vad jag gjorde men till slut så trodde jag att jag lyckats men det visade sig att jag gjort en retur istället för köp. Kunden var förstående och sa att jag kommer tillbaka en annan dag och jag bad om ursäkt för det som hänt. Dagen efter såg man att det jag gjort var ett återköp och pengar hade satts in på kundens konto. Så nu blir det avdrag på lönen, :( inte så roligt kan jag tycka. Hoppas att det inte händer nästa gång jag ska jobba extra, tror faktiskt inte det, gör inte samma misstag en gång till.

Fredagen gick fram med fixartagen till födelsedagsfirande. Niclas fyllde 18 år. Slå in presenter, hämta tårtor och laga god mat, oxfilé beställde sonen, ska det va så ska det ;). Blev riktigt gott enligt mannen och sönerna. Jag själv åt en smaskig sallad.

Idag har jag varit ute och sprungit en vända, blir fler i veckan. Ska springa Premiärmilen nästa söndag så behöver ha lite spring i benen. Härlig runda i solen men ack så tunga benen var.

Gör en härlig lördagkväll!
Eva

Inga kommentarer: