21 juni 2010

Toppendag


Igår hade jag en sådan dag som jag gillar. Gjorde det jag ville göra utan att någon kommer och avbryter eller lägger sig i. Det händer inte så ofta när man är fem i familjen så det gäller att verkligen njuta! Kvällen avslutade jag med att se på en låååång film som heter "Joe Black" med Brad Pitt i en av huvudrollerna. Kan verkligen rekommendera den om man gillar romantiska filmer och det gör jag. Grät en skvätt också hur mysigt som helst. Jag blev den som gick och la mig sist igår kväll.


Ville inte stiga upp när klockan ringde var en sådan där seg morgon. Blev en kortare promenad än vanligt med Lilo i morse eftersom jag snoosade längre än jag borde.


Ulf tittade in till butiken vid lunch idag för att påminna om att vi är bortbjudna ikväll. Det hade jag helt glömt bort. Så det blir till att ila hem efter stängning och fixa till sig lite.

Barnen har önskemål om att få hyra film eftersom vi inte kommer att vara hemma men ändå inte så långt bort. Tror att mamma kommer att vara snäll och tillmötesgå deras önskan.

Ha en härlig måndagkväll!

Kram Eva

1 kommentar:

Synnøve. sa...

Låter som en skön dag.
Hoppas det blev en bra film till det yngre gardet och att ni fick en trevlig kväll.
Kramen Synnöve.