24 juni 2010

Picknicki det gröna med Veronica igår kväll. Vi promenerade ner till Krutudden och dukade upp lite gottis vi hade med oss. Jordgubbar, Vindruvor, Kex, Baguette, Ostar, Oliver och sist men inte minst en flaska gott rött vin. Det var en härlig stund i det gröna och vi fick sällskap av skrikande måsar som gärna ville smaka.

Idag när jag kom till butiken blev jag förvånad när jag såg en midsommarstång rest mitt på torget "Jättefin är den" och den pryder verkligen torget.
Ikväll ska det bakas två stycken midsommartårtor som vi ska njuta av imorgon. Det kommer att bli så mycket mat, jag undrar var allt ska få plats. Men det blir en del lekar emellan all mat så det ska nog gå bra!!!!!
Önskar er alla en Glad Midsommar!
Kram Eva

2 kommentarer:

Vero sa...

*fniss* Jag har också fotat midsommarstången idag när jag var ner på lunch. Blev också mycket förvånad.

Tack för en trevlig kväll och ha en goer midsommar. Man lägger väl på sig en massa kilon om man skippar lekarna i helgen antar jag. Massor av mat och dricka blir det. Jammi!

Stor kram.

Synnøve. sa...

Hejsan.
Här firades midsommar i onsdags. Det är datumet det går på här. Men vi firar nog inte alls egentligen... Man bara glider med...

Vi firar inte med dans kring stången utan med att elda....
Titta här ska du se....
http://www.smp.no/nyheter/article241032.ece

Här är en webcam man se på från klockan 22 i kvälll då det tänds. De görs med att någon klättrar upp och tänder på högst upp. Sen gäller det att klättra ner lika fort igen.
Allt är staplat för hand. Ingen kran eller andra hjälpmedel.
http://livetv.smp.no/services/livetv/
Där har du webcamen.

Ha nu en riktigt, riktigt härlig midsommar.
Ät lite tårta, sill, färskpotatis och annat snadder för mig med.
Kramen Synnöve.