11 juni 2010

Skolavslutning


Var på yngsta sonens skolavslutning idag och de sjöng så fint, det är så härligt med alla dessa sommarvisor man blir så glad när man hör dem. Tyvärr så föll regnet här i Östhammar så vi var inne i Frösåkershallens stora gymnastiksal annars brukar avslutningen vara ute på skolgården men inte denna gång. Ulf gick med klassen efteråt för att mumsa tårta som är tradition på Edskolan jag fick ila iväg hem till Lilo och sedan vidare till butiken.

Som sagt så faller regnet här så det blir nog en stillsam dag i butiken tror jag. Går här och hoppas på att kläderna från capri collection ska komma så jag får något att pyssla med.

Hoppas på solsken!

Kram Eva

4 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Här regnar det också. Man hoppas på en fin sommar nu. Hoppas att tallpollentrasslet försvinner med regnet här.:-) Kram Stina

Synnøve. sa...

Hej på kvällskvisten.
Kan väl säga att regnet vräker ner här med.
Men det gör inte så mycket.Skönt att hålla sig inne.
Det är ganska mysigt att höra hur det smattrar på tak och fönster.

Ska fixa mig en kopp te med honung. Halsen är ond...
kramen Synnöve.

Vero sa...

Ja, verkligen trist dag idag, men jag hade ganska gott om folk idag. Jag har packat upp pärlor hela dagen så nu har jag en massa som skall läggas in i webbshopen.

Vi kan kanske ta efterföljande vecka, ja, picknnick alltså. Då är jag gräsänka. Hehe... Vore iallafall kul att komma iväg och få prata lite.

Men ses vi inte förr så ses vi på tisdag. Ska bli jättetrevligt. Du är inbokad i vår bil iallafall.

Hjärtan i livet sa...

Det har du så rätt i Synnöve att det är ganska mysigt att höra regnet smattra på taket och själv sitter man inne och myser. Hoppas att halsen blir bättre med mycket the och honung.
Kram Eva