10 april 2014

Så mycket fint

Var på ett event i Uppsala för en tid sedan där Myrra var en av dem som skulle presentera sig och visa lite inredning. De kunde tyvärr inte komma, så vet ni vad vi fick? Jo ett presentkort på hela 500kr.
Var in på Myrra igår och handlade för mitt presentkort, de hade 50% på allt, vilken lycka. Jag fick till och med en 10-krona, det var så jag skämdes lite. Myrra kommer att byta lokal inom kort, så det är riktigt urplockat i hyllorna, så skynda om ni vill göra något fynd.

Påsk-kanin, den sista
ljus
vaxkakor till min aromalampa från Yankee Candle
 porslinsfåglar att hänga i riset
sockertång till Villa Östhammar hotell
porslinsfatet i grått, familjens nya fruktskål
Är så nöjd med mina nya fina saker till hemmet.
Önskar er en bra dag!
Eva

3 kommentarer:

Blommiga Rutan sa...

Godkväll!

Men! Sååå mycket fint du hittade, det var ju imnte illa, ett presntkort på 500 kr!

Fin påskvecka till dig
Kramar Anncathrine

Monica Björklund sa...

Roligt att fynda förstås men lite konstigt att du uppmanar att handla i Uppsala när Östhammars butiker kämpar för att lokalbefolkningen ska handla på hemmaplan.

Hjärtan i livet sa...

Vad kul att du kommenterar på min blogg Monica. Som svar på din kommentar vill jag säga att det inte är så många som läser min blogg så jag tror inte att Östhammars butiker tappar någon kund efter detta oskyldiga inlägg av mig. Hade själv inte handlat där om det inte var för att jag fick ett presentkort på 500 kronor. Tycker självklart att man i första hand ska handla på hemmaplan om det man söker finns.