20 mars 2013

Varför

Ja, det undrar jag, varför, varför måste det vara så otroligt mycket pappershantering när man är egenföretagare man blir ju alldeles tooookig på alla dessa papper som man ska hålla reda på om det ena och det andra. Nu är jag i alla fall nästan klar med sorteringen men det kommer inte dröja länge till innan skrivbordet är fullt igen.

Snart ska jag iväg och fixa lite inköp till födelsedagsfirande av Niclas ikväll, det blir inte förrän vid 8 tiden ikväll eftersom Niclas ska träna först. Tyckte han kunde avstå eftersom det är hans födelsedag men det ville han inte. Jag själv ska hinna träna lite innan kvällen också eftersom jag inte kommer iväg på Crossfit ikväll.

Ha en fin onsdag!
Eva 
 

3 kommentarer:

Nattlärkan sa...

Jag undrar också varför det blir så mycket papper och blanketter!Bävar för hur det ser ut när jag kommer hem efter två veckors frånvaro! :-(

Vero sa...

Ja, det är nog för att andra människor skall kunna ta hand om det och också få lite jobb kanske. Hihi... Men jag kan hålla med om att det är mycket papper, men själv tycker jag ju bara det är kul. Och snart har jag lite sånt att göra igen. Hihi.

Hjärtan i livet sa...

Monica! Det har nog hunnit blivit en liten hög som väntar när du kommer hem. Du kommer att ha orken att ta itu med dem då efter all sol och värme och annat gottis.
Ha det bäst!

Veronica! Förr tyckte jag att det var kul men inte längre vet inte varför, kanske för att tiden inte räcker till tror jag.
Kram på dig!