8 november 2011

Rensa i röran utmaning denna vecka!

Jag tror att jag missförstod utmaningen lite första veckan, trodde man skulle ha en utmaning varje dag och lägga upp på bloggen, men så är det inte utan det är en per vecka och det känns ju mer ok, det bara måste man ju fixa. Så denna veckas utmaning är att rensa och städa i klädkammaren på nedre plan där det nu är en salig blandning på saker, stövlar kavajer, dvd-filmer, kritor och mycket mycket mer. Men nu ska det bli ordning, bild kommer senare.
Carpe diem
Kram Eva

2 kommentarer:

Vero sa...

Hej vännen!

Ev. har Adinas klass middagsbjudning imorgon för föräldrar och familj. Det börjar kl 18 och jag har redan betalt. Men det kan lika väl bli uppskjutet till nästa onsdag. Jag skickar dig ett sms om hur det blir.
Struliga ungdomar som inte kan hålla rätt på saker och ting. Hon kom IGÅR och meddelade att det var på onsdag. Grrr... då var rjag inte glad. JAg kan vara spontan och impulsiv, men nån måtta får det vara.

Kram och ha en fin dag!

Vero sa...

Jag kommer imorgon. Adinas klass sköt fram middagen till nästa vecka. :) Så det ska bli trevligt. Erica kommer med mig men Sandra har fått förhinder. Kanske kan jag få med mig någon mer också.

Ses imorgon!