5 december 2012

SAFFRANSBULLAR, LCHF

Är så himla nöjd med mina saffranbullar som jag bakat idag, de blev saftiga och riktigt smakrika precis som jag ville ha dom.
Här kommer receptet om ni vill prova.

Saffransbullar, LCHF ca 12 st

2 ägg
3 msk honung (jag använde smaksatt honung)
2 msk coccos socker
1 pkt saffran
250 g kesella naturell
1/2 dl coccosmjöl
1 1/2 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
2 msk bakepro
Vispa upp ägg och honung riktigt ordentligt, tillsätt coccos socker, saffran och kesellan och vispa ytterligare. Blanda alla de torra ingredienserna i en skål och häll ner det i ägg- och kesella blandningen, blanda runt ordentligt. Fördela ut smeten/degen i bullformar, (gärna placerade i en muffinsplåt för att hålla formen). Grädda i ugn på ca 150-160 grader till de har fått fin färg, ca 15 minuter.
Låt det smaka!