4 oktober 2012

Arbetschemat

Nu är det klart! Mitt arbetschema som jag ska arbeta efter fr o m nästa vecka.
Måndag:
Administration; fakturering, bokföring m m
Tisdag:
Marknadsföring
Onsdag:
Se över inköpsbehov
Torsdag:
Putsa fönster, torka golv, damma m m
Fredag:
Göra det som inte hanns med tidigare i veckan
****
 
Det här kan inte bli annat än toppen, eller vad tror ni har jag glömt något? Kommentarer mottages tacksamt så lämna gärna en sådan.
Eva


4 kommentarer:

Nattlärkan sa...

Det låter bra! Vad innebär marknadsföring? Jag försöker alltid göra såna där scheman, men det inträffar ju alltid oförutsedda arbetsuppgifter! Mycket tid har jag lagt senaste månaden på teknik-prylar som inte funkar! Support-kö kan vara riktigt tidsödande! Efter 15 min i kö kommer en kund in och det är bara att börja om! Många kunder kommer in för att de tycker att det är kul att snacka, de kan stanna en timme! Det dimper ner tre kartonger som man ska ta hand om, samtidigt som det kommer kunder och magen skriker efter mat! Ja, det händer alltid oförutsedda saker! Ja, visst kan jag jobba mer effektivt, men man orkar inte ligga på topp 60 timmar i veckan
Så mina scheman spricker alltid!

Hjärtan i livet sa...

Det är sant det dyker alltid upp oförutsedda saker som man måste ta hand om på en gång men det gäller att sedan gå tillbaka till sítt schema som man tänkt sig. Jag ska ge det ett ordentligt försök denna gång, det bara måste funka.

Nattlärkan sa...

Hoppas att det går bra! Men undrar fortfarande vad du gör när du jobbar med marknadsföring? Är det något speciellt? Och varför ligger det på tisdagar? Jag är bara nyfiken och funderar ju på om det kan vara ett bra tips! Eller nägot man kan samarbeta om!

Hjärtan i livet sa...

Med marknadsföring menar jag att jag ska hålla mina bokningssajter för hotellet aktuella med säsongsbilder och text. Uppdatera hotellets blogg och söka efter eventuella hemsidor där man kan lägga in en banner det finns mycket man kan göra. Att det ligger just på tisdagen är en slump, tyckte det kändes bra när jag gjorde schemat.
Eva