10 maj 2012

Hungrig

Här har morgonen rullat på sedan 05.15 då jag väckte Niclas. Nu har jag gjort mig en frukost, omelett med smält ost på och en stor kopp kaffe med vispad grädde, är verkligen hungrig nu.


Fjärde dagen på Sockerutmaningen är det idag och märker att jag är mycket hungrigare på morgonen nu än jag var tidigare. Det måste bero på den där chokladen eller jordnötterna som jag ibland kunde sätta i mig på kvällen när jag var sugen på något. Men känns bara så mycket bättre att vara hungrig på morgonen och göra sig en god och rejäl frukost.
Eva


Den som säger sanningen syndar inte men han skapar besvär.
// Spanskt
2 kommentarer:

Vero sa...

God förmiddag!

Jag behöver verkligen dra ner på mitt socker. Det är jag så medveten om och det ska jag ta tag i täntke jag.
Jag skrev ju brevet till mig själv igår så jag vet vad som skall göras. Och jag började redan inatt i sängen att affirmera rätt... haha...

Sen låg jag hela kvällen och tänkte på det vi pratade om innan vi skildes åt och imorse hade jag ett svar från andra sidan Atlanten. Så idag har jag sökt den information jag behöver och jag har försökt få tag i en tjej på kommunen som kan ge mig ännu mer info. Men hon verkar ledig och ingen annan verkar vara där. Dansar råttorna på bordet när katten är borta eller? Hihi...

Ha en fin dag Eva. Kramen,

Hjärtan i livet sa...

Som du säkert vet så är jag med i sockerutmaningen som började i måndags och håller på till den 21 maj. Det går hur bra som helst, bara man har bestämt sig så!
Var på Pris Stop och har nu inhandlat det rosa saltet från Himalaya + lite till.
Kan nog vara så att råttorna dansar på bordet nu, bäst att passa på.
Kram Eva