15 april 2012

Feber

Kände redan i fredags att det var något på gång men det brukar ge med sig, tyvärr inte denna gång. Igår var jag hemskt seg och senare på eftermiddagen feber så jag blev sittande i soffan resten av lördagen. Söndag morgon känns inge bättre, sitter här nu med feber och känner mig hängig. Jag som aldrig har feber, vad kan det vara? Dricka mycket vatten och ta det lugnt så kanske det försvinner.
Vill ju ut och röra på mig!
Eva

4 kommentarer:

Synnøve. sa...

Mycket som går just nu.
Ta det bara lugnt och drick mycket vatten. Det går säkert över ganska fort. Men ge dig inte ut och jogga eller nått sånt...
Go bedring min vän.
Kram Synnöve.

Vero sa...

Ta det lugnt nu Eva. Du hinner röra på dig när du mår bättre. Jag har gått och varit småfebrig hela veckan, inga promenader alls. Idag tänkte jag iallafall ge mig ut i solen, men lugnt för jag känner mig inte helt 100. Halsen rosslar och jag känner mig vissen helt enkelt.

Krya på dig!

Nattlärkan sa...

Kanske det är kroppen din som säger något till dig? Jag tror att den säger att du behöver vila! Gör det! Krya på dig! Kram!

Hjärtan i livet sa...

Jag lovar Synnöve, jag ska inte ge mig ut och springa det hinner jag göra när jag är piggare precis som du säger/skriver Veronica. Monica du har nog rätt i att kroppen talar till mig, och jag lyssnar för jag vill bli frisk.
Ha en bra dag alla tre!
Eva