27 april 2012

Chokladkaka

Nu har jag fått dåligt samvete, har ätit en 75 grams chokladkaka och tyckte inte ens att det var speciellt gott, varför frågar jag mig då och kom fram till att jag var hungrig efter min joggingtur. Skulle ha tagit mig något ordentligt att äta istället så hade jag sluppit detta dåliga samvete men men det går nog över snart när jag inte känner sig så mätt längre. Nu står det i alla fall 2 plåtar med fröknäcke i ugnen och det känner jag mig nöjd över.
Eva

2 kommentarer:

Nattlärkan sa...

Funderar på varför du har dåligt samvete? Håller du på att banta? Det behöver du inte! Och den extra energin i chokladen hade du väl redan förbrukat på joggingturen! Vet inte vilka mål du har, men jag tycker att livet är för kort för att ha dåligt samvete över en chokladbit ibland! Njut av livets glädjeämnen medan du kan! <3

Hjärtan i livet sa...

Nej du Monica jag har aldrig behövt banta, det dåliga samvetet kommer på grund av att jag vet att det jag stoppar i mig ibland inte är nyttigt för kroppen och man mår inte bra utav det. Men du har rätt i att när man har tränat så är man värd att njuta av något man tycker om. Men det finns nyttigare saker att njuta av också men de är inte lika lätta att få tag på som en chokladkaka. Oftast måste man tillreda de nyttigare godsakerna själv och det är inte ofta man orkar det.
Efter jobbet ikväll kl 22.00 tog jag en whiskey och jordnötter inte så nyttig det heller men det är jag värd.
Natti natti & sov gott!
Eva